Sastāvdaļas
Wild’n’Free savvaļas brieža kotlešu masa, nachos čipsi, sīpols, ķiploks, sāls, pipari, marinētas pupiņas, marinēta kukurūza, marinēts halapenjo, tomātu mērce, marinētas olīvas, rīvēts siers.
Kā pagatavot
- Uz pannas cepiet kotlešu masu kopā ar sīpoliem un ķiplokiem, līdz tā iegūst mīkstu konsistenci. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
- Ieklājiet cepampannu ar cepampapīru un izklājiet uz tā čipšus.
- Kārtojiet sastāvdaļas krustām-šķērsām: apcepto gaļu, pupiņas, kukurūzu, tomātu mērci, halapenjo gabaliņus un marinētas olīvas.
- Bagātīgi pārberiet visu ar rīvētu sieru.
- Cept cepeškrāsnī temperatūrā 200 grādi Celsija apmēram 10-15 minūtes vai līdz siers izkūst.
Klāt var pasniegt neitrālu sauso sarkanvīnu vai lager tipa alu.
Ēd, kamēr nav!
Lai varētu pagatavot šo recepti, iegādājies un mēs piegādāsim: Savvaļas brieža kotlešu masa