You are currently viewing Krustām-šķērsām ar gaļu, nachos čipsiem un piedevām

Krustām-šķērsām ar gaļu, nachos čipsiem un piedevām

Sastāvdaļas

Wild’n’Free savvaļas brieža kotlešu masa, nachos čipsi, sīpols, ķiploks, sāls, pipari, marinētas pupiņas, marinēta kukurūza, marinēts halapenjo, tomātu mērce, marinētas olīvas, rīvēts siers.

Kā pagatavot

  1. Uz pannas cepiet kotlešu masu kopā ar sīpoliem un ķiplokiem, līdz tā iegūst mīkstu konsistenci. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
  2. Ieklājiet cepampannu ar cepampapīru un izklājiet uz tā čipšus.
  3. Kārtojiet sastāvdaļas krustām-šķērsām: apcepto gaļu, pupiņas, kukurūzu, tomātu mērci, halapenjo gabaliņus un marinētas olīvas.
  4. Bagātīgi pārberiet visu ar rīvētu sieru.
  5. Cept cepeškrāsnī temperatūrā 200 grādi Celsija apmēram 10-15 minūtes vai līdz siers izkūst.

Klāt var pasniegt neitrālu sauso sarkanvīnu vai lager tipa alu.
Ēd, kamēr nav!

Lai varētu pagatavot šo recepti, iegādājies un mēs piegādāsim: Savvaļas brieža kotlešu masa