Sastāvdaļas
Wild’n’Free Osso Bucco gabali, milti, tomātu mērce, tomātu pasta, Wild’n’Free medījuma gaļas buljons, baltvīns, burkāni, sīpoli, ķiploki, rozmarīns, selerijas kāts, sāls, pipari, olīveļļa, svaigi pētersīļi.
Kā pagatavot
- Apviļā Osso Bucco gabalus miltos un cep tos pannā, pēc tam novieto cepamtraukā ar vāku.
- Cep pannā sīpolus, ķiplokus, burkānus un selerijas kātu, pievieno tomātu mērci un pastu, pēc tam pārlej tos uz Osso Bucco gabaliem.
- Pārlej buljonu, baltvīnu un pievieno svaigus rozmarīna zariņus.
- Liek cepamtrauku ar Osso Bucco trauku cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180-200 grādiem, un cep tos vismaz 3 stundas. Periodiski pārbauda, vai traukā ir pietiekami daudz šķidruma (gaļai jābūt pārklātai ar šķidrumu visu laiku). Ja nepieciešams, papildina ar buljonu.
- Seko, kad gaļa kļūst mīksta un viegli atdalāma no kauliem.
- Kad gaļa ir gatava, cep pannā pupiņas.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
Pasniedz ar ceptām pupiņām. Labs Malbec.
Ēd, kamēr nav!
Lai varētu pagatavot šo recepti, iegādājies un mēs piegādāsim: Brieža osso bucco