You are currently viewing Osso Bucco

Osso Bucco

Sastāvdaļas

Wild’n’Free Osso Bucco gabali, milti, tomātu mērce, tomātu pasta, Wild’n’Free medījuma gaļas buljons, baltvīns, burkāni, sīpoli, ķiploki, rozmarīns, selerijas kāts, sāls, pipari, olīveļļa, svaigi pētersīļi.

Kā pagatavot

  1. Apviļā Osso Bucco gabalus miltos un cep tos pannā, pēc tam novieto cepamtraukā ar vāku.
  2. Cep pannā sīpolus, ķiplokus, burkānus un selerijas kātu, pievieno tomātu mērci un pastu, pēc tam pārlej tos uz Osso Bucco gabaliem.
  3. Pārlej buljonu, baltvīnu un pievieno svaigus rozmarīna zariņus.
  4. Liek cepamtrauku ar Osso Bucco trauku cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180-200 grādiem, un cep tos vismaz 3 stundas. Periodiski pārbauda, vai traukā ir pietiekami daudz šķidruma (gaļai jābūt pārklātai ar šķidrumu visu laiku). Ja nepieciešams, papildina ar buljonu.
  5. Seko, kad gaļa kļūst mīksta un viegli atdalāma no kauliem.
  6. Kad gaļa ir gatava, cep pannā pupiņas.
  7. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.

Pasniedz ar ceptām pupiņām. Labs Malbec.
Ēd, kamēr nav!

Lai varētu pagatavot šo recepti, iegādājies un mēs piegādāsim: Brieža osso bucco