You are currently viewing Pikantais brieža Kebabs

Pikantais brieža Kebabs

Sastāvdaļas

Wild’n’Free Kebabs uz iesma ar papriku; olīveļļa, timiāns vai rozmarīns, sarkanais sīpols, tomāts, svaiga kinza, citrons, paprika, lavašs/tortilja vai tml. maize, asa mērce, dabīgais/bezpiedevu jogurts.

Kā pagatavot

  1. Wild’n’Free kebabus papildina ar timiānu vai rozmarīnu, pēc savas izvēles, lai piešķirtu vēlamo garšu.
  2. Karstā pannā ar olīveļļu cep kebabus 2-5 minūtes, lai tie labi apceptos.
  3. Tortilju īsu brīdi uzkarsē pannā, lai tās kļūtu mīkstas un elastīgas.
  4. Izņemiet ceptos kebabus no iesmiem un kārtojiet tos uz tortiljas. Virsū pievienot sagrieztus tomātus, zilos sīpolus, svaigu kinzu un papriku. Pārliet ar citrona sulu un uzlieciet dabīgo jogurtu. Lai garšu padarītu intensīvāku, pievienojiet kādu pikantu mērci pēc savas izvēles.

Tādu, kā ir. Var pasniegt ar labu spēcīgu sausu sarkanvīnu pēc saviem ieskatiem. Vai alu, ja ēdat dārza ballītē.
Ēd, kamēr nav!

Lai varētu pagatavot šo recepti, iegādājies un mēs piegādāsim: Kebabs uz iesma ar marinētu papriku (nemalti)