Sastāvdaļas
Wild’n’Free kāpostu tīteņi, saldais krējums, tomātu mērce, kartupeļi.
Kā pagatavot
- Uz pannas apcep kāpostu tīteņus, līdz tie ir viegli brūni.
- Apceptos kāpostu tīteņus liek cepamtraukā ar vāku un pārlej ar tomātu mērces un saldā krējuma maisījumu.
- Cepamtrauku ar kāpostu tīteņiem liek cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem, un cep 20-30 minūtes.
- Paralēli tam vāra kartupeļus.
Pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem. Var pasniegt kopā ar spēcīgu alu.
Ēd, kamēr nav!
Lai varētu pagatavot šo recepti, iegādājies un mēs piegādāsim: Kāpostu tīteņi “Briedis kāpostos” ar savvaļas brieža gaļu