Sastāvdaļas
Wild’n’Free šašliks (0.5 kg), konservēti tomāti (400 g), sīpoli, ķiploki, čili pipars, svaigi pētersīļi, krējums, buljons, rīvēts siers, tortilja.
Kā pagatavot
- Vienā pannā apcep šašlika gabaliņus 5-6 minūtes, lai saglabātu mitrumu, pēc tam uz mazas uguns sautē tos buljonā zem vāka vēl 20-30 minūtes, lai gaļa paliktu mīksta un neizžūtu.
- Otrā pannā apcep sīpolus, ķiplokus, čili, selerijas sakni un tomātus. Pievieno sāli, piparus un buljonu. Sautē visu zem vāka 20 minūtes.
- Otrās pannas saturu sablendē, lai iegūtu vienmērīgu mērci.
- Šašlika gabaliņus sagriezt mazākos gabaliņos. Uz tortiljām likt šašlika gabaliņus, apkaisīt ar svaigiem pētersīļiem un aizlocīt tortiljas. Ielikt cepamtraukā, kurā ielieta jau iepriekš sagatavota mērci.
- Pārliet visu ar atlikušo mērci un krējumu, pārkaisīt ar sieru.
- Ielikt cepamtrauku ar sastāvdaļām krāsnī un cep 10-15 minūtes temperatūrā 180 grādi Celsija, līdz siers izkūst.
Var ēst kopā ar labu neitrālu sauso sarkanvīnu vai lager tipa alu.
Ēd, kamēr nav!
Lai varētu pagatavot šo recepti, iegādājies un mēs piegādāsim: Savvaļas brieža gaļas šašliks