Sastāvdaļas
Brieža sirds, tomati savā sulā vai svaigi tomāti, sīpols, ķiploks, ingvers, svaigs čili, teriyaki mērce, svaiga paprika, kokosriekstu piens, olīveļļa, rīsi, svaigie salāti.
Kā pagatavot
- Sirdi sagriež mazos gabaliņos un izklapē.
- Uz pannas cep sīpolus un ķiplokus. Pievieno sirds gabaliņus un Teriyaki mērci. Cep zem vāka uz vidējas uguns apmēram 15 minūtes.
- Pievieno rīvētus tomātus sava sulā vai smalki sagrieztus svaigus tomātus, svaigu čili, rīvētu ingveru, kokosriekstu pienu. Sautē zem vāka apmēram 10 minūtes.
- Pievieno svaigu papriku un cep vēl 3-5 minūtes.
- Paralēli tam vāra rīsus.
Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Klāt var pasniegt neitrālu sauso sarkanvīnu vai lager tipa alu.
Ēd, kamēr nav!
