You are currently viewing Medījuma sirds austrumu gaumē

Medījuma sirds austrumu gaumē

Sastāvdaļas

Brieža sirds, tomati savā sulā vai svaigi tomāti, sīpols, ķiploks, ingvers, svaigs čili, teriyaki mērce, svaiga paprika, kokosriekstu piens, olīveļļa, rīsi, svaigie salāti.

Kā pagatavot

  1. Sirdi sagriež mazos gabaliņos un izklapē.
  2. Uz pannas cep sīpolus un ķiplokus. Pievieno sirds gabaliņus un Teriyaki mērci. Cep zem vāka uz vidējas uguns apmēram 15 minūtes.
  3. Pievieno rīvētus tomātus sava sulā vai smalki sagrieztus svaigus tomātus, svaigu čili, rīvētu ingveru, kokosriekstu pienu. Sautē zem vāka apmēram 10 minūtes.
  4. Pievieno svaigu papriku un cep vēl 3-5 minūtes.
  5. Paralēli tam vāra rīsus.

Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Klāt var pasniegt neitrālu sauso sarkanvīnu vai lager tipa alu.
Ēd, kamēr nav!