Sastāvdaļas
Wild’n’Free savvaļas brieža kotlešu masa, svaiga kinza, tomātu mērce, kumīns, sāls, pipari, piedevās rīsi vai kartupeļi.
Kā pagatavot
- Sajauciet kotlešu masu ar kumīnu, sāli un pipariem pēc garšas.
- No veidotās masas veidojiet mazas gaļas bumbiņas.
- Uz pannas ielieciet gaļas bumbiņas un apcepjiet tās.
- Sajauciet tomātu mērci ar svaigu kinzu (koriandru).
- Izvietojiet apceptās gaļas bumbiņas cepamtraukā ar vāku un pārlejiet ar tomātu mērces un kinzas maisījumu.
- Ielieciet cepamtrauku ar gaļas bumbiņām cepeškrāsnī vai uz plīts un uzkarsējiet to līdz 180 grādiem Celsija. Gatavojiet apmēram 15 minūtes.
- Paralēli gatavojiet rīsus vai kartupeļus..
Baudiet šo ēdienu ar vārītiem rīsiem vai kartupeļiem. Klāt var pasniegt neitrālu sauso sarkanvīnu vai lager tipa alu.
Ēd, kamēr nav!
Produkti, ko izmantojām: Savvaļas brieža kotlešu masa