Sastāvdaļas
Wild’n’Free savvaļas brieža kotlešu masa, svaiga kinza, tomātu mērce, kumīns, sāls, pipari, piedevās rīsi vai kartupeļi.
Kā pagatavot
- Sajauciet kotlešu masu ar kumīnu, sāli un pipariem pēc garšas.
- No veidotās masas veidojiet mazas gaļas bumbiņas.
- Uz pannas ielieciet gaļas bumbiņas un apcepjiet tās.
- Sajauciet tomātu mērci ar svaigu kinzu (koriandru).
- Izvietojiet apceptās gaļas bumbiņas cepamtraukā ar vāku un pārlejiet ar tomātu mērces un kinzas maisījumu.
- Ielieciet cepamtrauku ar gaļas bumbiņām cepeškrāsnī vai uz plīts un uzkarsējiet to līdz 180 grādiem Celsija. Gatavojiet apmēram 15 minūtes.
- Paralēli gatavojiet rīsus vai kartupeļus..
Baudiet šo ēdienu ar vārītiem rīsiem vai kartupeļiem. Klāt var pasniegt neitrālu sauso sarkanvīnu vai lager tipa alu.
Ēd, kamēr nav!
Lai varētu pagatavot šo recepti, iegādājies un mēs piegādāsim: Savvaļas brieža kotlešu masa